Viniczai Tibor

Székesfehérváron születtem, 49 éves vagyok.Agrármérnöki és külgazdasági mérnöki diplomával rendelkezem.Angol, francia, portugál nyelven írok, beszélek.1988-ig agrármérnökként dolgoztam, 1989-től cégvezető, cégtulajdonos vagyok. Számos hazai, európai és tengerentúli gazdasági társaságban rendelkezem érdekeltséggel.1988 óta vagyok a Magyar Demokrata Fórum tagja, alapító tag. 1989-97 között semmiféle politikai szerepet nem vállaltam, kizárólagosan az üzleti tevékenységre fektettem hangsúlyt, és építettem ki gazdasági kapcsolataim a világban.1997-ben, felkérésre, lettem a székesfehérvári szervezet elnöke. 2000 februárja óta vagyok a Demokrata Fórum országos elnökségének tagja, jelenleg a párt alelnöke.