Palotai Szilárd

1959. szeptember 9-én születtem Balassagyarmaton. Szécsényben éltem 26 éves koromig, mely életem meghatározó szakasza, főleg a gyermekkoromtól kezdődő egyházi kötődésem miatt. Tanulmányaimat Szécsényben és Budapesten végeztem. Balassagyarmaton telepedtem le családommal; feleségemmel két gyermekünk van. Ádám 23éves, diploma előtt áll, Alíz 18 éves, érettségizik ez évben.

Érettségi után elhelyezkedtem a Buvizig állami vállalatnál, ahol munkavezetőként kezdtem dolgozni, majd később fő-építésvezetője is lettem a II. Szakaszmérnökségének. 1996-tól 2000-ig mindenese voltam egy farmerkészítő magánvállalkozásnak, majd 2000-től vállalkozó lettem egy betéti társaság megalakításával. Azóta folyamatosan építőipari kivitelezéssel foglalkozom, illetve műszaki vezetéssel.

Politikával mindig is foglalkoztam, elég korán újságolvasó lettem, nem beszélve arról, hogy az olvasás fontos az életemben. Mai napig rendszeresen sportolok, különböző társadalmi és civil szervezeteknek aktív tagja vagyok. Magánúton angol nyelvet tanultam. 2002-től kísérem fokozott figyelemmel a Jobbik tevékenységét, mely pártnak 2005 márciusától tagja is lettem. Jelenleg a Jobbik Nógrád megyei elnöke vagyok. Teljesen azonosul a Jobbik hitvallása az enyémmel, így a nemzetért való örökös küzdelmem végül ebben a párttevékenységben be is teljesül. Igyekezve megfelelni a Mindenható által rám szabott emberi felelősségnek, munkával, tettekkel a nemzetemért.