Nagy Tamás

43 éves népművelő és történelem szakos általános iskolai tanár vagyok. Sportmenedzser és középfokú kosárlabda edzői diplomát szereztem a Magyar Testnevelési Egyetemen. Hír-televíziózást és média-marketinget tanultam a Komlósi Oktatási Stúdióban, és Európai Számítógép-használói Jogosítványt szereztem a Neumann János Számítógép-tudományi Társaságnál.A Petőfi Téri Általános Iskola tanára, majd 4 évig a Sport- és Szabadidőcentrum igazgatója voltam. Jelenleg a József Attila Gyermekvédelmi Központ utógondozó részlegének szakmai vezetőjeként dolgozom.

Politikai tevékenységem az MDF-hez kötődik. A megyei választmány tagja és a soproni szervezet társelnöke vagyok.

Közéleti tevékenységem nagyon sokrétű. A Soproni Kosárlabda Club egyesületi elnöke, a Sydney 2000 Alapítvány területi referense és a Soproni Ászok Kosárlabda Club elnökségi tagja voltam, jelenleg a Soproni Tigrisek Sportegyesület elnöke vagyok. A Fogyatékos Gyermekek Oktatásáért Alapítvány kuratóriumi elnöke, a Halmozottan Sérült Gyermekek Alapítvány kuratóriumi tagja, de folyamatosan támogatom a Gólya Gyermekvédő Alapítványt is. Tagja vagyok a Lions Club Sopron szervezetének.

A hátránnyal élők segítése számomra mindig az egyik legfontosabb feladat!

Kedvelt időtöltésem sport (ezen belül is a kosárlabdázás), a zenehallgatás és a kirándulás.