Makay Zsolt

28 éves vagyok, nőtlen. A hajdúszoboszlói választókerületben indulok.2001-ben a Debreceni Egyetemen politológus diplomát szereztem. Angol alapfokú nyelvismerettel rendelkezem.A Debreceni Egyetem Bölcsészettudományi Kar Politológia Tanszékén óraadóként tanítok.1997-től vagyok a Magyar Demokrata Fórum tagja. 1998-tól az Ifjúsági Demokrata Fórumé is. 1999-2001 között az IDF országos elnökségének tagja voltam. 2000-ben az MDF Debreceni Szervezetének elnökévé, 2000-ben az MDF Országos Választmányának tagjává, 2003-ban az MDF Hajdú-Bihar megyei Szervezetének elnökévé választottak.2004-ben az MDF Európai Parlamenti választási kampányát irányító központi stáb tagja voltam. 2004-ben az MDF pót-elnökségi tagja lettem.2002-től vagyok a Hajdú- Bihar megyei Önkormányzat tagja, a Fidesz-MDF-Gazdakörök frakcióvezető-helyettese, 2005-től az Idegenforgalmi Bizottság elnöke.Pihenés képen szeretek olvasni, utazni, érdeklődési körömbe tartozik a PR, a média, a reklám.