Losonczy Pál Péter

1964. július 4-én születtem Budapesten. A gimnáziumi éveim után vendéglátóipari szakiskolát és fényképészetet tanultam. A belvárosban születtem, jelenleg is ott élek, valami különös kötődést érzek Budapest szívéhez.

Elváltam, egy fiúgyermek édesapja vagyok; ő hét éves, és szintén Pálnak hívják. Édesapámat 14 éves koromban vesztettem el; ő közgazdász volt, de mint a rendszer ellensége, nem dolgozhatott szakterületén, így fényképész kisiparosként tevékenykedett. Édesanyám nyugdíjas tanárnő. Tradicionális nemzeti-konzervatív családból származom. A családomat az ötvenes években meghurcolták, kifosztották, kitelepítették, apámat és nagyapámat börtönbe zárták. Egy ilyen háttérrel nem csoda, hogy a Jobbiknál kötöttem ki.

Aktívan 1998 óta politizálok. Részt vettem a Fidesz 2002-es kampányában. A vereség után barátaimmal létrehoztuk a Hír Tv-t, amire egy ideig büszkén tekintettem. Jelenleg az általam 20 éve alapított reklámügynökségben dolgozom. A Jobbikon belül a médiastáb munkájában veszek részt, emellett a józsefvárosi alapszervezet elnöke vagyok. Szabadidőmben a The Perfect Name zenekarban billentyűzöm.

Minden energiámmal az országot elárasztó korrupció felszámolásán dolgozom. A kezdeti nehézségek után egyre nagyobb sikerrel (VI.-VII. kerületi ingatlanpanamák kiderítése és nyilvánosságra hozása). Ezt az elhívatott munkát csak egy makulátlan párt keretein belül tudom végezni. Ezért csatlakoztam a Jobbik Magyarországért Mozgalomhoz.