Juhász Zoltán

36 éves vagyok, tősgyökeres nagykállói lakos.

Debrecenben érettségiztem, majd Nyíregyházán diplomáztam közgazdászként. Egyetemi oklevelet idén szerzek a budapesti Közgazdaságtudományi Egyetemen.

Egyéni vállalkozóként megtanultam, hogy munkám eredményességében nagy szerepet játszik a kreativitás, az ötletek sokszínűsége és azok kitartó, következetes megvalósítása.

A TESZOVÁL kft. ügyvezető és termelési igazgatójaként pedig munkatársaim, embertársaim iránt érzett felelősség fontossága mélyült el bennem. Munkám során naponta tárultak elém Nagykálló infrastruktúrájának fejlesztési lehetőségei, amelyek kiaknázását célomul tűztem ki.

1998-ban városom polgárainak bizalmából önkormányzati képviselő, 2004-ben pedig polgármester lettem. Büszke vagyok arra, hogy Nagykállóban máris óriási, jövőbemutató változások következtek be mind az anyagi mind a szellemi fejlődés területén. Örömömre egyre többen és többen mondják: „Végre megmozdult valami!”

Antall József szellemiségének örököseként lettem a rendszerváltó párt, a Magyar Demokrata Fórum Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei szervezetének alelnöke. Politizálásom egyik alapelve régióban gondolkodni, összefogni mindazon erőket, amelyek hosszú távon biztosíthatják térségünkben élő emberek jobb megélhetési körülményeit.Csapatmunkára és küzdeni tudásra a sport tanított, amely ma is életem természetes része. Rally versenyzőként a különböző rangos versenyeken Nagykállót képviseltem. Megalakítottuk az Autó-Motor egyesületet, felélesztettük a férfi kézilabda egyesület tevékenységét is.

A magyar keresztény értékrendet tartom magaménak, hiszek a hovatartozás lényegében.