Ivády Gábor

Körmenden születtem 1973-ban. Pápán nevelkedtem – katonacsaládban – így nem csoda, hogy amióta az eszemet tudom, pilóta akartam lenni... egészen addig, amíg az orvosin ki nem vágtak (ma sem tudom, miért). Rövid katonai főiskolai pályafutás után „leszereltem” és a reklámszakmában helyezkedtem el, ahol 10 éven keresztül foglalkoztam médiatervek készítésével, olvasottsági, nézettségi adatok bogarászásával, médiahatékonysági elemzésekkel stb. 2001-ben elegem lett a szmogból és a sznobból, és elköltöztem Ivádra, ahonnét a feljegyzések szerint 700 éve minden ősöm származik. Azóta itt élek feleségemmel és két gyönyörű gyermekemmel. 2002 óta polgármester vagyok. Közben marketing végzettségem lett, majd művelődésszervező lettem, végül politológus. 2004 és 2005 között egy évig a Fidesz választókerületi elnöke voltam, majd erről a posztomról lemondtam, és a Fideszből kiléptem. A 2006-os választásokon az MDF színeiben mérettettem meg magam, de szoros kapcsolatom velük ezen kívül nem volt. Mint aktív politikus immáron 6-7 éve küzdök a mindent körülvevő, populista politikai nihil ellen, amelynek minden áldott nap megisszuk a levét a vidéki kistelepüléseken (is). Igyekszem ötletekkel, akciókkal egyrészt lelket önteni a hozzánk hasonló érzésekkel bíró emberekbe, másrészt megmutatni mindenkinek, hogy Lehet Más a Politika, és kellő elszántsággal mindannyian képesek vagyunk tenni sorsunk jobbra fordításáért.