Ignácz József

Név: Ignácz József Születési dátum: 1963 10 06. Állampolgárság: Magyar Családi állapot: Nős, három gyermek Iskolai végzettség: 2005 Pázmány Péter Katolikus Egyetem Jog és Államtudományi Kar Abszolutórium 1982 Vendéglátó ipari Szakközép Iskola Keszthely érettségi Nyelvi képzettség: Angol: írás, olvasás ,beszéd társalgási szinten Német: írás , olvasás ,beszéd társalgási szinten Beás : anyanyelvi szint Egyéb képzettség: Középfokú vendéglátó ipari Jelenlegi beosztás: OFA – HÁLÓZAT Dél- dunántúli régió irodavezető Előző munkahelyek: 1982 – 1990 Danubius Hotels Group felszolgáló, szakács 1990 – 1994 Magánvállalkozó 1994 – 2005 Gandhi Gimnázium élelmezés vezető Külföldi tanulmányok: 2005 USA International Visitor Program: kisebbségügy, oktatás , foglalkoztatás 2006 Anglia Foglalkoztatási paktumok 2006 Spanyolország Foglalkoztatási paktumok 2007 Írország Foglalkoztatási paktumok Társadalmi szerepvállalás : 2006 – jelenleg is Besence község polgármestere