Glattfelder Béla

Személyes adatok: Születési hely, idő: Budapest, 1967. május 4. Családos, két gyermek édesapja Tanulmányok, végzettség: Címzetes főiskolai tanár, Szolnoki Gazdasági Főiskola (2000) Agrármérnök, Gödöllői Agrártudományi Egyetem (1992) Politikai, közéleti tevékenység: Európai parlamenti képviselő 2004 óta EP Nemzetközi Kereskedelmi Bizottság (tag) EP Mezőgazdasági és Vidékfejlesztési Bizottság (póttag) EP Halászati Bizottság (helyettesítő tag) EP EU-Mercosur Közös Parlamenti Bizottság (tag) EP EU-Oroszország Közös Parlamenti Bizottság (tag) Országgyűlés Mezőgazdasági és Vidékfejlesztési Bizottságának alelnöke (2002-2004) Gazdasági Minisztérium politikai államtitkára (2000-2002) Jövedéki Tanács elnöke (1998-2000) Agrárgazdasági Kutató-, és Informatikai Intézet, kutató (1994) Országgyűlési képviselő 1990-től 2004-ig A FIDESZ tagja 1988 óta Nyelvtudás: Német, angol

Hivatalos honlap