Frivaldszky Gáspár

Személyes adatok: Születési hely, idő: Budapest, 1976. február 16. Családi állapot: nős, két gyermek édesapja Tanulmányok, végzettség: Pécsi Tudományegytem, munkajogász (2008) EPP-ED Centre for Political Parlamentary Education and Training, érveléstechnika (2008) Vienna School of Negotiation, kommunikáció, tárgyalástechnika (2008) Pázmány Péter Katolikus Egyetem, jogász (2002) Eötvös Loránd Tudományegyetem, olasz tanár (1999) Munkahelyek: A Kereszténydemokrata Néppárt külügyi titkára (2006-) EU-jogi szakértő a FIDESZ országgyűlési frakciójában (2004–2006) Munkajogi főelőadó a MATÁV Rt. Vezérigazgatóságán (2003-2004) Gazdasági jogra és munkajogra specializálódott ügyvédi iroda munkatársa (2000-2003) Politikai, közéleti tevékenység A Magyar Munkajogi Társaság tagja (2008-) A Munkaügyi Bírák Országos Egyesületének pártoló tagja (2008-) A KDNP „Szabad Vasárnap” kampányának koordinátora (2007-) A Magyar Katolikus Jogászok Egyesületének alelnöke (2006-) A Fokoláré Katolikus Lelkiségi Mozgalom önkéntese (2005-) A Fidelitas Budapest, XII. kerületi szervezetének elnöke (2004-2005) Az Európai Parlament, Néppárti Frakciójának gyakornoka (2003) A Magyar Kereszténydemokrata Szövetség tagja (2003-) A Faludi Ferenc Akadémia Európa Műhelyének tagja (2002-2006) A Városmajori Katolikus Ifjúsági Egyesület elnökségének tagja (1999-2000) Nyelvtudás: Angol, olasz, francia