Deutsch Tamás

Személyes adatok: Születési hely, idő: Budapest, 1966. július 27. Családos, négy gyermek édesapja Tanulmányok, végzettség: Jogász, ELTE, Állam és Jogtudományi Kar (1999) Politikai, közéleti tevékenység: Fidesz alapító tag (1988. március 30.) Fidesz alelnök (1993-2003) Fidesz budapesti elnök (2002-2004) Fidesz Elnöki Kabinet vezetője (2006 - ) Országgyűlési képviselő (1990 - ) Fidesz Országgyűlési Képviselőcsoportja, frakcióvezető helyettes (1990 - ) A Magyar Országgyűlés alelnöke (2004-2006) Ifjúsági és Sportminiszter (1999-2002) Országos Területfejlesztési Tanács tagja (1999-2002) MOB alelnök (1999-2001) Kábítószerügyi Koordinációs Bizottság elnöke (1999-2002) Fővárosi Közgyűlés tagja (2002-2003) Fidesz – MKDSZ fővárosi frakciójának vezetője (2002-2003) Budapest Főváros VII. ker. Erzsébetváros önkormányzati képviselője (2006-2008) Budapest Főváros VII. ker. Erzsébetváros, Fidesz – Magyar Polgári Szövetség Képviselőcsoportja, frakcióvezető (2006-2008) Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat magyar egyesületének tagja (1990 - ) Nyelvtudás: Angol, francia Publikációk: Gyermekek a jognak asztalánál c. kiadvány társzerzője (1991)

Hivatalos honlap

Szavazatai

Értékelés Indítvány Szavazat
módosító javaslat a T/8847. sz. törvényjavaslathoz Nem
módosító javaslat a T/8847. sz. törvényjavaslathoz Igen
a bejegyzett élettársi kapcsolatról, az ezzel összefüggő, valamint az élettársi viszony igazolásának megkönnyítéséhez szükséges egyes törvények módosításáról Nem
módosító javaslat a T/6218. sz. törvényjavaslathoz Nem
módosító javaslat a T/6217. sz. törvényjavaslathoz Igen
módosító javaslat a T/6218. sz. törvényjavaslathoz Tart.
egyes büntetőjogi tárgyú törvények módosításáról Igen
az ember méltóságát súlyosan sértő egyes magatartásokkal szembeni védelem érdekében szükséges jogérvényesítési eszközök biztosításáról Nem
a közrend, valamint az igazságszolgáltatás működésének védelme érdekében szükséges egyes törvénymódosításokról Nem
módosító javaslat a T/4411. sz. törvényjavaslathoz Nem