Boruzs András Kálmán

Születési hely, idő: Budapest, 1965. március 4. Lakhely: Újpest Iskolai végzettségek: Corvinus Egyetem TK – politikai szakértő (Ma) folyamatban Pécsi Tudományegyetem FEEK – okl. humán szervező (MSc) Szent István Egyetem GTK – humán erőforrás menedzser (BSc) Társadalmi funkciók: 2008. szeptember 5-től az SZDSZ Fővárosi Választmányának elnöke 2008 SZDSZ elnökválasztás – Mandátumvizsgáló és Szavazatszámláló Bizottság elnöke 1998-2002, 2002-2006 között és 2006-tól önkormányzati képviselő, az SZDSZ újpesti frakciójának vezetője 1996-tól a Káposztásmegyeri Településrészi Önkormányzat tagja, 1998-tól elöljárója 1998-tól Újpest Önkormányzat Gazdasági Bizottságának tagja, 2006-tól alelnöke 1998-tól Újpest Önkormányzat Pénzügyi Bizottságának tagja 1994-1996 között Újpest Önkormányzat Tulajdonosi Bizottságának tagja 1997-től a Szabad Demokraták Szövetsége Újpesti Szervezetének elnöke 1998-tól az SZDSZ Országos Tanácsának tagja 1998-tól az SZDSZ Fővárosi Választmányának tagja, 2002-től elnökségi tagja Nyelvtudás: német Család: két gyermek édesapja Érdeklődés: gazdaság, kultúra, társadalomtudományok, rock-, alternatív és jazz zene