beérkeztek az első kérdőívek

Két párt (a Lehet Más a Politika és a Humanista Párt) tegnap elküldte a Szövetség kérdőívére adott válaszait. A kérdőívben részletesen rákérdeztünk a pártok LMBT embereket érintő legfontosabb jogalkotási és közpolitikai kérdésekben vallott nézeteire, mint például a homoszexuális kapcsolatok büntetőjogi üldözése, a melegszervezetek és rendezvények engedélyezése, az azonos nemű párok partnerkapcsolatainak és gyermekvállalásának elismerése, a gyűlöletbeszéd és homofób erőszak elleni fellépés eszközei, az iskolai toleranciaprogramok és az LMBT emberek problémáira érzékenyítő képzések támogatottsága.

A válaszok összesítése és a kérdőívek részletes adatai elérhetőek a http://epvalasztas2009.lmbtszovetseg.hu/partallaspont oldalon

Üdvözlettel:
a Magyar LMBT Szövetség