Ön a Magyar LMBT Szövetség 2009-es választási kampányoldalának 2009. július 10-i archivált változatát olvasssa.

Hírek

Szavazás a Magyar LMBT Szövetség európai parlamenti választásokhoz kapcsolódó kezdeményezéséről

  • strict warning: Non-static method view::load() should not be called statically in /chroot/home/lmbtszov/epvalasztas2009.lmbtszovetseg.hu/html/sites/all/modules/views/views.module on line 842.
  • strict warning: Declaration of content_handler_field::options() should be compatible with views_object::options() in /chroot/home/lmbtszov/epvalasztas2009.lmbtszovetseg.hu/html/sites/all/modules/cck/includes/views/handlers/content_handler_field.inc on line 208.
  • strict warning: Declaration of views_handler_filter::options_validate() should be compatible with views_handler::options_validate($form, &$form_state) in /chroot/home/lmbtszov/epvalasztas2009.lmbtszovetseg.hu/html/sites/all/modules/views/handlers/views_handler_filter.inc on line 589.
  • strict warning: Declaration of views_handler_filter::options_submit() should be compatible with views_handler::options_submit($form, &$form_state) in /chroot/home/lmbtszov/epvalasztas2009.lmbtszovetseg.hu/html/sites/all/modules/views/handlers/views_handler_filter.inc on line 589.
  • strict warning: Declaration of views_plugin_row::options_validate() should be compatible with views_plugin::options_validate(&$form, &$form_state) in /chroot/home/lmbtszov/epvalasztas2009.lmbtszovetseg.hu/html/sites/all/modules/views/plugins/views_plugin_row.inc on line 135.
  • strict warning: Declaration of views_plugin_row::options_submit() should be compatible with views_plugin::options_submit(&$form, &$form_state) in /chroot/home/lmbtszov/epvalasztas2009.lmbtszovetseg.hu/html/sites/all/modules/views/plugins/views_plugin_row.inc on line 135.

2009. június 7-én európai parlamenti választások lesznek Magyarországon. A választás során egy olyan európai intézmény tagjait választjuk meg, amely döntéseivel alapvetően befolyásolja mindennapi életünket. A Magyar LMBT Szövetség fontosnak tartja, hogy a választás során az állampolgárok tájékozottan, a programok és a korábbi politikai teljesítmény ismeretében döntsenek a képviselőjelöltekről. A meleg, leszbikus, biszexuális és transznemű emberek számára kiemelten fontos, hogy a pártok és politikusok hogyan vélekednek az LMBT embereket érintő legfontosabb kérdésekről.

A saját eszközeinkkel mi is szeretnénk hozzájárulni a minél szélesebb körű tájékozottsághoz, ezért egy olyan kezdeményezést szeretnénk elindítani, melynek során megkérdeznénk a képviselőjelölteket és a jelöltállító szervezeteket, hogyan vélekednek a melegekről, illetve összegyűjtenénk, hogy az elmúlt évek során milyen döntéseket hoztak, illetve hogyan nyilatkoztak az LMBT embereket érintő kérdésekben.

Tisztában vagyunk vele, hogy a meleg közösség, mint az egész magyar társadalom, politikai kérdésekben rendkívül megosztott. Fontos ezért számunkra, hogy kezdeményezésünket a szélesebb meleg közösség is támogassa. A kezdeményezés kapcsán ezért az alábbi internetes szavazást indítjuk.

Ha megjegyzésed, javaslatod van a kezdeményezéssel kapcsolatban, vagy szívesen segítenél önkéntesként, írj az ep2009@lmbtszovetseg.hu címre!